× Početna Proizvodi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
UKRASNE TRAKICE

Zašto ukrasne trakice:

  • promoviraju vaš brend ili tvrtku
  • ističu vas u odnosu na konkurenciju
  • potiču lojalnost klijenata i kupaca.

Detalj može utjecati na opću sliku, pa čak i promijeniti tijek stvari.  Ponekad je tu samo kako bi upotpunio cjelokupan dojam – dovoljno da odluka prevagne na pravu stranu i kupac se odlučuje na kupovinu određenog proizvoda, a tvrtke sklapaju poslove s drugim tvrtkama.

Ukrasne trakice mogu biti jedan od detalja koji će vas dodatno povezati s klijentima ili kupcima. One mogu prenijeti jedinstvenost vašeg brenda i istaknuti vas u odnosu na konkurenciju

Ove su trakice napravljene od finijeg satena i kombiniraju elegantan sjaj materijala s visokom postojanosti boja. Na njih možete otisnuti vaš logo ili poruku kojom želite motivirati kupce ili klijente i time dodatno učvrstiti njihovo poverenje.  

Upotreba ukrasnih trakica obuhvaća širok spektar različitih delatnosti, od sportskih događanja (trakice za medalje) preko pakiranja hand made proizvoda (kolači, ručno rađeni sapuni, cvjetni aranžmani), vjenčanja (narukvice za goste) do promotivnih kampanja (za promotivne poklone). Međutim, svoju su glavnu upotrebu našle u različitim trgovinama, pekarnicama, slastičarnicama… S gift karticama ili karticama povjerenja, ukrasne će trakice na lijep način zaokružiti poklon-program koji možete ponuditi i u vašim prodajnim objektima.

Bez obzira ukrašavaju li korporacijski poklon ili su sastavni dio ekskluzivnog pakiranja proizvoda, s otisnutim logoom ili brendom vaše tvrtke, ove trakice postaju efektna završnica koja dodatno pojačava dobar dojam o vama.  


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 382

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 405
Naruči sada