× Početna Proizvodi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
OKOVRATNE TRAKICE

Zašto okovratne trakice:

  • praktična upotreba
  • jasna identifikacija
  • dobar reklamni materijal.

Suvremeni čovjek traži brzu, jasnu i lako dostupnu informaciju. Gdje god cirkulira velik broj ljudi, potrebno je jasno razlikovanje tko ima kakvu funkciju, komu se možemo obratiti bez neugodna lutanja, zapitkivanja i gubljenja vremena.

Okovratne trakice se u ovom slučaju pojavljuju kao odlično rješenje jer već na prvi pogled u masi izdvajaju ljude koji ih nose. Zato su mnoge tvrtke u njima prepoznale odlično sredstvo koje može doprinijeti njihovoj boljoj organizaciji i poslovanju. Na okovratne trakice zaposleni mogu zakačiti ID kartice. To olakšava identifikaciju, smanjuje vrijeme evidentiranja ulaska i izlaska zaposlenika, a klijenti će uvijek znati komu se trebaju obratiti. S druge strane, za organizatore velikih događaja, koncerata, sportskih događanja ili konferencija okovratne trakice su (zajedno s akreditacijama) odista nezaobilazan čimbenik jer prepoznatljiva boja, logo ili brend organizirane manifestacije, otisnuti na trakici i sami, služe kao ID sredstvo.

Praktična strana okovratnih trakica gotovo je svima poznata. One se najčešće koriste kao držači za ID kartice, akreditacije, propusnice, a uz posebne dodatke, na njih se mogu zakačiti i ključevi, mobiteli, USB memorije, baterijske svjetiljke.

Međutim, ovim se ne iscrpljuju sve mogućnosti koje vam nude okovratne trakice.

Dugačka, ravna površina trakica ostavlja dosta prostora za vidljivi brending, što otvara dodatne mogućnosti vašoj kreativnosti. Tiskom logoa ili slogana na trakici dobit ćete odličan reklamni materijal, ali i efektan poklon koji će zbog svoje visoke uporabne vrijednosti razveseliti vaše klijente ili zaposlenike.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 382

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 405

Slični proizvodi

Naruči sada