× Početna Proizvodi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Jednodijelne kartice

Zašto klijentima pokloniti jednodijelne kartice za obilježavanje prtljage:

  • izdržljive, otporne na oštećenja u transportu
  • visoka uporabna vrijednost
  • promoviraju vaš brend i tvrtku.

Koliko je obilježavanje putnih torbi važno, govori i činjenica da prtljaga na pojedinim zračnim lukama ne može proći dalje od šaltera za prijavu ako na njoj nije oznaka s podatcima vlasnika. Međutim, nije svaka oznaka i – dobra oznaka. Papirnati obilježivači torbi i naljepnice se brzo oštećuju i vrlo se lako može dogoditi da na željenu destinaciju stignete samo s onom prtljagom koja vam je bila u ruci.

Jednodijelne plastične kartice za obilježavanje prtljage otporne su na oštećenja u transportu i zato su postale nezamjenjiv dio putne opreme. Osim toga što su izuzetno izdržljive i praktične, s upadljivim dizajnom one mogu biti vrlo atraktivne i zanimljive. Na jednoj strani imaju prostor za osobne podatke vlasnika, dok je druga strana rezervirana za dizajn koji vama odgovara.

Ako na karticama otiskate logo vaše tvrtke, one postaju poklon koji će se zbog svoje visoke uporabne vrijednosti jako svidjeti vašim klijentima i suradnicima.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 382

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 405
Naruči sada