× Početna Proizvodi O nama Naš tim Naša misija Kontakt

Plastične kartice za obilježavanje prtljage otporne su na oštećenja u transportu. Pored prostora za podatke o vlasniku, na njima ima dovoljno mjesta i za vaš logo ili slogan, što ih čini dobrim promotivnim materijalom, ali i odličnim korporacijskim poklonom za vaše klijente.

Da gubljenje ili zamjena putnih torbi nije rijetka pojava, svjedoči i podatak da zrakoplovne tvrtke zbog tog problema godišnje izgube oko milijardu eura. Kako bi izbjegli ovakve neugodne situacije, putnici različitim načinima obilježavaju svoju prtljagu – bedževima, etiketama ili naljepnicama. Međutim, tu se problem najčešće ne rješava jer su sva ova „pomoćna sredstva“ vrlo nepouzdana, lako se oštećuju i gube.

Plastične kartice za obilježavanje prtljage (luggage tag) pokazale su se kao daleko praktičnije rješenje. Čine ga jedna ili dvije kartice s prostorom za ispisivanje osobnih podataka vlasnika. Izrađene od kvalitetne plastike, ove kartice su otporne na kidanje i trošenje. Za torbe se zakače silikonskom gumicom ili specijalnom metalnom žicom i gotovo je nemoguće da se pokidaju u transportu.

Pored podataka o vlasniku, plastične kartice za obilježavanje prtljage imaju dovoljno prostora za logo ili slogan vaše tvrtke. Odgovarajuće vrste efekata i personalizacije mogu doprinijeti dojmljivosti dizajna kartice i dodatnom isticanju vašeg brenda na pravi način. Kada se mogućnost brendiranja spoji s praktičnom stranom luggage tag rješenja, dobijete odličan korporativni poklon za vaše klijente, ali i dobar promotivni materijal koji vidi cijeli svijet.

Bilo da se koriste za obilježavanje kovčega, putnih torbi, ruksaka, ručne prtljage, sportskih torbi ili torbi za prijenosna računala, ove kartice postaju vaš mali reklamni plakat koji vašu promotivnu kampanju drži neprekidno aktualnom.

Kao stalni suputnik vaših klijenata i suradnika, kartica za obilježavanje prtljage stići će i do onih ljudi i dijelova svijeta o kojima možda niste niti razmišljali. Gdje god budete putovali vi ili vaši klijenti, tu će biti prisutan i logo vaše tvrtke. Tako ćete, pored njegovanja suradnje sa starim klijentima, otvoriti prostor i za nove ljude i nove uspješne poslove.