× Početna Proizvodi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
PRISTUPNICE, BARKOD NALJEPNICE I DRŽAČI ZA KARTICE

Na koji način pristupnice, držači za kartice i barkod naljepnice pomažu vašem poslovanju:

  • pojednostavljuju proces učlanjenja 
  • pomažu u marketinškoj strategiji
  • smanjuju mogućnost pogreške pri dodjeljivanju kartica
  • jačaju imidž vaše tvrtke ili organizacije
  • korisnici mogu odmah koristiti karticu.

Pristupnice su start kojim otvarate određeni program korištenja kartica za svoje klijente. Osim što sadrže neophodne osobne podatke korisnika, one daju informacije koje vam mogu pomoći u marketinškoj strategiji. Moći ćete u pravo vrijeme obavijestiti korisnike o promocijama, pogodnostima ili novom proizvodu koji ste za njih pripremili.

Barkod naljepnice su osmišljene kao rješenje koje olakšava proces pristupanja određenom programu. Pomoću naljepnica, koje se s kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost zamjene ili gubljenja kartica koje treba dodijeliti korisniku. Štedite vrijeme vaših zaposlenika koji ne moraju tražiti i uspoređivati barkodove s gomile kartica i pristupnica kako bi bili sigurni da će odgovarajuća kartica stići do pravog korisnika.

Kako bismo zaokružili čitavo rješenje, u našu smo ponudu uvrstili i držače za kartice. Jedinstvenim dizajnom i brendiranjem, ovi držači mogu pratiti i oslikavati imidž vaše tvrtke te na pravi način prenijeti njezine vrijednosti na korisnike.  

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 382

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 405
Naruči sada