× Početna Proizvodi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Posjetnice

Zašto plastična posjetnica:

  • ističe vas u odnosu na ostale
  • ostavlja upečatljiv dojam
  • izdržljiva je i otporna na oštećenja.

Specifikaciju kartice možete preuzeti ovde cp_spec

Vjerojatno vam je poznat onaj osjećaj kada se s nekim upoznate i od svega zapamtite jedino svoje ime. Poslije nekog vremena htjeli biste ponovno uspostaviti komunikaciju s tom osobom, ali vam je neugodno priznati da ste ime vašeg sugovornika –zaboravili. Još je neugodnije kada s nekima želite razviti poslovni odnos i shvatite kako oni nisu upamtili – vas.

Posjetnica je ovdje pravo rješenje.

Što prvo napravite kada dobijete standardnu posjetnicu od osobe koju ste upoznali na poslovnom sastanku, seminaru ili konferenciji? Pretpostavljamo da ju stavite na mjesto gdje držite i ostale posjetnice. Što mislite, što s vašom standardnom posjetnicom naprave osobe s kojima ste se upoznali? Vjerojatno isto!

Zar ne bi u takvoj situaciji bilo zgodno imati nešto što će vas izdvojiti iz mase?

Efektna plastična posjetnica dobar je uvod u razgovor.

Dobro dizajnirana i kvalitetno izrađena plastična posjetnica rješenje je koje na sugovornika ostavlja upečatljiv dojam o vama i vašoj tvrtki. Ona je vaš alat koji skreće pažnju i komunikaciju baš u onom smjeru kamo vi želite.

Koliko plastične posjetnice mogu biti inspirativne, pokazuje još jedna njihova mogućnost. One mogu biti napravljene od posebne vrste prozirna materijala, što ih čini posebno upadljivim. To vam pruža još veći zamah u kreativnosti. Uz određene detalje i odgovarajući dizajn, transparentna posjetnica istaknut će vas na pravi način. Ovisno o vrsti laminacije (sjaj ili mat laminacija), na transparentnim se karticama mogu postići dva različita efekta:

• mat laminacija – frosted efekt: površina kartice ima izgled pjeskarenog stakla

• sjaj laminacija – clear efekt: karticu odlikuje veća prozirnost i jasniji sjaj.


Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprinthr/product2.php on line 405
Naruči sada